середа, 07 серпня 2019 13:04

Батько морпіха емоційно звернувся до Зеленського

Батько морпіха емоційно звернувся до Зеленського
Батько загиблого морпіха емоційно звернувся до президента ВОлодимира Зеленського / фото: Едуард Литвиненко

У мережі з'явився лист батька морського піхотинця адресований президенту України Володимиру Зеленському.

У ньому чоловік жорстко вимагає від глави держави понести відповідальність за трагедію 6 серпня та подивитися в очі батькам загиблих воїнів.

Текст звернення опублікував на своїй сторінці у Facebook ветеран АТО Едуард Литвиненко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прізвища українських морпіхів, які загинули під Павлополем

Наводимо текст звернення:

А тепер, дій, Верховний! Четверо загиблих! За раз! Загиблих на тлі ваших слів про "припинити стріляти", "поговоримо про російську мову Донбасу", "знімемо блокаду", "Путін – охеренний мужик" (слова твого дружбана Шефіра). Ти дійшов до краю, Верховний! Вставай, піднімай д*пу своїх помічників. Чотири помічники – Богдан, Шефір, Кошовий, Разумков, Жидков-тамбовський-вовк – кого хочеш обирай.

Нехай перед цим на холодних столах маріупольського моргу твої помічники одягнуть чотири зшитих тіла в їхній останній камуфляж. Відвертаючись від їхніх закритих очей, вдягнуть на тіла заборонені окуляристими виродками, але такі улюблені бійцями морпіхівські тільники. І нехай ці помічники у підтяжках фірми "POHUI" – кожен із них супроводжує тіло загиблого. Четверо загиблих – четверо помічників до різних міст України.

І нехай матері загиблих видряпують тобі волосся і очі, нехай їхнє виття над страшною могильною ямою стоїть у душах твоїх шісток, поки вони живі. І нехай вони дадуть відповідь матерям загиблих – за що і чому загинули їхні хлопчики.

Ти прокинувся, засунув ноги в теплі капці й спросоння черканув свій підпис під закликом до Меркель, Макрона і Путіна зібратися й обговорити те, що трапилося, ай-яй-яй! Обговорити??????? Хлопці цього першого Феодосійського батальйону морської піхоти – крайні серед українських військових частин Криму, які не здалися російським окупантам. Вони вийшли в Україну помститися і перемогти! Повернути Луганськ, Донецьк, Крим, Севастополь, рідну Феодосію! Ти, Верховний, закликаєш їх просто не стріляти???

Їдь, поховай цих хлопців, і скажи про це їхнім матерям... Скажи, що ти не забудеш, що зробиш все можливе, що винні понесуть... І обов'язково підстав плече під труну, коли хлопчика нестимуть на цвинтар. І помічникам своїм скажи...

І тоді, може, у ваших боягузливих шлунках, поїдених спиртним, випитим під час розваг місцевих і російських політиків-олігархів, сколихнеться нудота від власного паскудного життя. Станьте на коліна, любителі не стріляти. Смертний гріх на вас – співучасть у вбивстві. До помсти!

"Don", батько морпіха

Обстріл, під час якого загинули морпіхи, стався 6 серпня в період з 10:20 до 10:30 у районі населеного пункту Павлопіль. Встановлено, що вогонь окупанти вели з напрямку населеного пункту Українське, застосувавши при цьому ручний протитанковий гранатомет.

Зараз ви читаєте новину «Батько морпіха емоційно звернувся до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути