вівторок, 06 лютого 2018 07:17

АТО: 4 обстріли, ворог застосовує міномети великого калібру

АТО: 4 обстріли, ворог застосовує міномети великого калібру
За минулу добу, бойовики 4 рази порушили перемир'я - ніхто з українських військовослужбовців не постраждав. Фото - прес-центр АТО.

За минулу добу, бойовики 4 рази порушили перемир'я - ніхто з українських військовослужбовців не постраждав.

На луганському напрямку уся вогнева активність російського агресора була зосереджена у районі Світлодарської дуги, повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вбивають щодня на війні молодняк" - репер-атовець презентував новий кліп

Противник неодноразово застосовував міномети калібру 120-мм і 82-мм, гранатомети та великокаліберні кулемети по наших опорних пунктах довкола населеного пункту Луганське.

На донецькому напрямку ворог вів вогонь зі 120-мм мінометів по позиціях сил АТО неподалік Лебединського на Приазов'ї, чим грубо порушив Мінські домовленості.

На окупованих російськими найманцями територіях Луганської області так званий "парламент" ЛНР запровадив кримінальну відповідальність за перетин кордону ОРЛО "без дійсних документів або без належного дозволу".

Зараз ви читаєте новину «АТО: 4 обстріли, ворог застосовує міномети великого калібру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути