понеділок, 13 травня 2019 08:24

З'явився трейлер 6 серії 8 сезону "Гри Престолів"

З'явився трейлер 6 серії 8 сезону "Гри Престолів"
Фото: з відкритих джерел

У мережі з'явився тизер-трейлер 6 серії 8 сезону серіалу "Гра престолів". На відео відсутні діалоги. В ролику видно, як герої серіалу входять в зруйновану Королівську гавань. Відео опублікували на YouTube-каналі HBO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінг написав власну версію закінчення "Гри престолів"

Після виходу мовою оригіналу на наступний день з'явиться російська озвучка. Якісний переклад робить студія LostFilm. Український переклад зазвичай виходить на наступний день після прем'єри.

Легально подивитися "Гру престолів" в Україні можна через такі ресурси: Kyivstar Go TV, Megogo, Oll.tv, Vodafone TV, Воля TV, Divan.tv і Sweet.tv. Ці сервіси не порушують авторських прав і законодавство.

Автор романів "Пісня льоду та полум'я", за якими знімали серіал "Гра престолів", Джордж Мартін, видав таємницю про продовження зйомок. Робота над проектами у розпалі, говорить письменник. Глядачів чекає 5 спін-оффів, в яких події відбуватимуться в різні часи.

Зараз ви читаєте новину «З'явився трейлер 6 серії 8 сезону "Гри Престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі