четвер, 20 квітня 2017 15:16

З'явилися подробиці виступу Джамали на Євробаченні-2017

З'явилися подробиці виступу Джамали на Євробаченні-2017
Євробачення-2017: розказали про подробиці виступу Джамали. Фото: 112.ua

Співачка і тренер проекту "Голос країни-7" Джамала на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2017 виступить двічі. Спочатку у першому півфіналі 9 травня. Потім у гранд-фіналі 13 травня.

Про це повідомляє tsn.ua.

Під час першого виступу виконає пісню "Заманили". Також заспіває у супроводі симфонічного оркестру композицію "1944". На гранд-фінал запланована світова прем'єра нового синглу Джамали I Believe in U. Її виконає спільно з учасниками своєї команди з проекту "Голос країни" Анною Куксу, Наіле Ібраїмовою та Кемі Оке.

Два тижні тому у Португалії завершилися зйомки відеокліпу на пісню I Believe in U. Режисером став Ігор Стеколенко. Зйомки тривали три дні у Лісабоні, Сінтрі та провінції Алентежу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала влаштувала романтичну фотосесію з майбутнім чоловіком

Переможниця Євробачення-2016 у Стокгольмі Джамала проспівала для коханого зі сцени весільну клятву. Це відбулося на телешоу "Голос країни". Наречений подарував артистці квіти.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися подробиці виступу Джамали на Євробаченні-2017». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі