пʼятниця, 18 листопада 2016 16:57

З'явилася добірка всіх кіноролей Дональда Трампа

З'явилася добірка всіх кіноролей Дональда Трампа

З'явився ролик, що представляє глядачам усі кіно- і телероботи Дональда Трампа. В його акторській фільмографії 20 ролей.

Найчастіше Трамп з'являється на екрані в епізодичній ролі самого себе. У новообраного президента США є зірка на Алеї слави в американському Голлівуді.

Трамп зіграв в епізоді фільму "Один вдома-2" з американським актором Маколеєм Калкіним у головній ролі. Головний герой Кевін зустрічає бізнесмена в готелі "Плаза" і запитує, де тут хол. Трамп, що є власником цього закладу, вказує дорогу хлопчикові. Цей епізод став основою для багатьох фотожаб в інтернеті. На картинці з кадром фільму писали: "Трамп звісно, не ідеал, але й Клінтон дорогу Кевіну не показала".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримав дзвінок від Клінтон" - перші слова нового президента США

У серіалі "Принц із Беверлі-Гіллз", який зробив знаменитим Вілла Сміта, не раз з'являлися публічні персони. Дональд Трамп зіграв у 25-й серії 4-го сезону. За сюжетом, він хотів купити будинок, у якому жила сім'я головного героя.

Серіал "Непередбачувана Сьюзан" передрік перемогу Трампа на президентських виборах ще в 1990-х. Дія серіалу відбувалося в редакції вигаданого журналу. В одній серії герої вирішили зробити сенсаційну обкладинку і надрукували на ній фото Трампа з написом: "Наш наступний президент?"

Дональд Трамп також засвітився у серіалі "Секс у великому місті". Одна з головних героїнь, Саманта, у 2-му сезоні закрутила інтрижку з багатим дідком, який обдаровував її дорогими подарунками. Уперше Саманта бачить майбутнього коханця за одним столиком із Трампом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко через півдня звернувся до Трампа

У комедії "Зразковий самець" Трамп у супроводі дружини Меланії з'являється на кілька секунд. Також Дональд Трамп зіграв у таких фільмах і серіалах, як "Привиди цього не роблять", "Знаменитість", "Мармелад", "Любов з повідомленням" і багатьох інших. Останнім на сьогоднішній день фільмом за участю Трампа є "Ужасвін" 2011 року.

У комедії 2016 року "Брати з Грімсбі" є сцена із зараженням Дональда Трампа СНІДом. У фіналі фільму є момент, коли карикатурний Деніел Редкліфф гине від кулі і частинка його зараженої крові відлітає прямо в рот Трампу. Таким чином політик стає носієм вірусу. У титрах творці фільму вказали, що сам Трамп у фільмі не знімався - його "вмонтували" у фільм, і що політик не хворий на СНІД.

Республіканця Дональда Трампа обрали 45-м президентом Сполучених Штатів Америки. Трамп отримав 276 голосів виборців і здобув перемогу у свого опонента від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Зараз ви читаєте новину «З'явилася добірка всіх кіноролей Дональда Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі