Ексклюзиви
середа, 21 квітня 2021 17:46

Зірка "Гри престолів" дебютує в Marvel

Зірка "Гри престолів" дебютує в Marvel
Емілія Кларк веде переговори про зйомки в серіалі Marvel "Секретне вторгнення". Фото: AP

Актриса Емілія Кларк, найбільш відома за серіалом "Гра престолів", веде перемовини зі студією кінокоміксів Marvel про зйомки в серіалі "Секретне вторгнення". Це буде її дебют як у Marvel, так і на платформі Disney+, де виходитиме шоу.

За даними Variety, поки що ведуться перемовини з авторами серіалу, які вже перейшли на фінальну стадію.

У серіалі йтиметься про інопланетян - скрулів. Вміють змінювати свою подобу, щоб завоювати Землю. Уже з'являлися в повнометражному бойовику від Marvel "Капітан Марвел", тому до своїх ролей повернуться Семюель Л. Джексон, який втілив керівника шпигунської організації "Щ.И.Т." Ніка Ф'юрі, та Бен Мендельсон, який зіграв короля скрула Талоса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали фільм відкриття Каннського кінофестивалю

"Невідомо, кого може зіграти Кларк. Раніше вона здавалась очевидним вибором на роль королеви скрулів через аналогічну роль в "Грі престолів". Однак паралельно на Deadline з'явилася новина, що Олівія Колман доєдналась до касту. Грала Єлизавету II в "Короні". Можливо, зіграють просто нудних людей чи членів родини Беннер, бо скрули з'явилися і в серіалі від Marvel "ВандаВіжн". На хвилі успіху сценаристів та продюсерів звідти залучили й до "Секретного вторгнення", - йдеться на AV Club.

"Я не дивилася "Гру престолів" , тож не бачила повною мірою акторський талант Кларк. Але її роль Сари Коннор у "Термінаторі" залишила мене пригніченою. Сподіваюсь, що в Marvel їй дадуть глибокого персонажа, а також буде мотивація виглядати достойно поряд з такими зірками", - пише одна з критикинь для Collider.

Кларк є чотириразовою номінанткою "Еммі" за роль Даєнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів", який нещодавно відсвяткував десяту річницю прем'єри. Актриса також визнана однією зі 100 найвпливовіших людей Time.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" дебютує в Marvel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі