понеділок, 03 жовтня 2016 22:57

Журналіст відкриє правду про українців у США
5

Режисер документального фільму "Американська Мрія" Володимир Мула готує до виходу другий епізод стрічки про життя українських емігрантів у США.
На цей раз творча група проекту на прикладі 8 героїв планує показати різні шляхи самореалізації людини в різних умовах та різних галузях життєдіяльності. А також довести, що всі вони підкорюються одному фундаментальному принципові громадянського суспільства.
У фільмі глядачі побачать правду про креативних і талановитих, амбітних та надзвичайно працьовитих, успішних та впевнених у собі українців, які виходячи із власного досвіду і власних спостережень виведуть для української держави супервисновок.
"Проект по праву можна вважати унікальним! Ми власними силами організували покази першого фільму за океаном і змогли "закрити" левову частку бюджету на виробництво другого кіна. А завдяки допомозі небайдужих українців нам вдалося потрапити у найнесподіваніші місця і повернутися додому з надзвичайно цікавим матеріалом – розповідає режисер та продюсер фільму "Американська Мрія. У пошуках правди" Володимир Мула. – Ми знімали на Голлівудських пагорбах, у Колумбійському університеті Нью-Йорка, на найвищому хмарочосі Чикаго та у штаб-квартирі Twitter. І кожного разу я переконувався у тому, що українці – це унікальна нація!"
Зйомки картини проходили протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.


Сценаристом виступив відомий телеведучий та журналіст Микола Васильков, у якості оператора – молодий український талант Станіслав Ткачов. Режисер-монтажу - Андрій Луннік, у якого за плечима досвід роботи над першою частиною стрічки.
"Американська Мрія — 2, це крок уперед у порівнянні з першим фільмом з точки зору художнього сприйняття. Це в більшій мірі гральна стрічка, хоча, поза сумнівом, базовими інформативними модулями знову виступають міркування героїв. Зате герої цього разу помпезні. Це не прості люди, це відомі особистості. І тому їхні історії, їхній аналіз безумовно будуть резонансними для нашого глядацького загалу", - зазначає автор сценарію Микола Васильков.
Прем'єра фільму "Американська Мрія. У пошуках правди" запланована на січень 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст відкриє правду про українців у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі