середа, 12 жовтня 2011 17:37

Журнал Billboard назвав Тейлор Свіфт жінкою року

Журнал Billboard назвав Тейлор Свіфт жінкою року

Американська співачка Тейлор Свіфт отримає премію журналу Billboard "Жінка року", повідомляється на сайті видання.

Церемонія нагородження пройде в Нью-Йорку 2 грудня 2011 року. 21-річна Свіфт стане наймолодшою виконавицею з тих, хто коли-небудь отримував премію. Раніше цієї нагороди удостоювалися Сіара, учасниця Black Eyed Peas Фергі та Бейонсе.

Свіфт випустила дебютний альбом "Taylor Swift" в жовтні 2006 року. Ця платівка зуміла піднятися до п'ятого рядка хіт-параду Billboard 200, а також очолила чарт Top Country Albums. "Fearless", другий диск співачки, що вийшов в листопаді 2008 року, виявився ще більш успішним з комерційної точки зору. Він зайняв перший рядок чарту Billboard 200.

Свою третю й останню на сьогоднішній день платівку "Speak Now" Тейлор Свіфт випустила в жовтні 2010 року. Ця робота також піднялася до першого рядка чарту Billboard 200. На підтримку альбому був організований світовий концертний тур, який стартував у лютому 2011 року. Останні концерти туру мають відбутися в середині березня 2012 року в Новій Зеландії.

Зараз ви читаєте новину «Журнал Billboard назвав Тейлор Свіфт жінкою року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі