четвер, 01 квітня 2021 14:32

Зняли продовження комедії "Мої думки тихі": дивіться трейлер

У мережу виклали трейлер комедії "Мої думки тихі 2". Значну частину фільму вже зняли, сценарій писали два тижні.

Перша частина фільму закінчилася тим, що мама відпустила сина в доросле життя. Він зустрічає дівчину, планують весілля, проте перешкодою стає сама мама, котра повертається в Україну лікувати зуби.

"Вона 2 роки тинялася по Бельгії - збирала полуницю під Антверпеном, мила посуд в Генку, прибирала в борделях в Брюгге... Сьогодні Ірма Вітовська повертається. Ще більше драми, ще більше жартів про зростання, шокуючої правди і відсилань до Девіда Лінча у новому фільмі "Мої думки тихі 2. Продовження". Скоро (наскільки це можливо)", - йдеться в анонсі.

Головні ролі виконують Ірма Вітовська, Андрій Лідаговський, Кароліна Мруга. Останню режисер Антоніо Лукіч примітив на знімальному майданчику серіалу "Секс, інста і ЗНО". Для акторки роль стане дебютом у повнометражному кіно. У епізодах також з'явиться акторка та зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український мультфільм про повну русалку побореться за першість на Європейському фестивалі

"Сиквел народився, можливо, навіть раніше за перший фільм. Уже коли ми робили першу частину, мені було досить нудно працювати над темою, тому що я її начебто вже пережив, а друга частина якось природно напрошувалася, щоб бути створеною. Це тема того, як наші батьки відпускають нас у доросле життя. Цей конфлікт, зрозумілий мені і, я думаю, багатьом, став приводом для написання сценарію", - каже сценарист і режисер Антоніо Лукіч, передає "Інтерфакс".

Автор: Youtube
  У комедії “Мої думки тихі” Ірма Вітовська зіграла таксистку з Ужгорода. Їде в подорож з сином, щоб відмовити його емігрувати в Канаду. Втілив Андрій Лідаговський. Фото: Youtube
У комедії “Мої думки тихі” Ірма Вітовська зіграла таксистку з Ужгорода. Їде в подорож з сином, щоб відмовити його емігрувати в Канаду. Втілив Андрій Лідаговський. Фото: Youtube

Фільм "Мої думки тихі" зібрав у прокаті понад 9 млн грн.

Отримав Спеціальну премію журі на кінофестивалі в Карлових-Варах, нагороду Discovery Award на кінофестивалі Raindance у Лондоні та приз глядацьких симпатій на Одеському кінофестивалі. Стрічка також отримала "Золоту Дзиґу" в номінаціях "Найкращий сценарій", "Відкриття року" і "Найкраща жіноча роль" - Ірма Вітовська.

Стане першим українським фільмом, який з'явиться на європейській стрімінговій платформі HBO Europe. Реліз планується восени 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Зняли продовження комедії "Мої думки тихі": дивіться трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі