понеділок, 12 грудня 2016 15:35

Зняли документальний фільм про українського боксера-чемпіона

Зняли документальний фільм про українського боксера-чемпіона
Василь Ломаченко фото: AFP

У Києві покажуть документальний фільм Chase Your Dream - про українського боксера Василя Ломаченка, чемпіона світу за версією WBO. Про це повідомляє Paper Planes Production у Facebook.

Допрем'єрний показ відбудеться 20-го грудня, проте квитки на нього розпродані. Також організатори зазначають що допрем'єрні покази відбудуться в інших містах України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко увійшов до топ-20 кращих боксерів світу

"Фільм Chase Your Dream - це моя мрія, до якої я крок за кроком йшов протягом довгого часу. Стрічка не про бокс, хоча для багатьох на початку це і буде одкровенням. Насамперед - це картина про мрію, про тяжку працю крок за кроком. Я дуже хочу, щоб в Україні діти та молодь бачили, що в нас теж є свої Майкли Джордани та Майки Тайсони. Щоб звикали до перемог, надихалися нашими чемпіонами і починали теж ставити собі переможні цілі, мріяти і працювати над своєю мрією з усіх сил, день за днем!", - говорить режисер фільму Влад Станкевич.

В загальноукраїнський прокат стрічка вийде у січні 2017-го.

Зараз ви читаєте новину «Зняли документальний фільм про українського боксера-чемпіона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі