Ексклюзиви
середа, 10 лютого 2021 14:34

Знімуть комедійний серіал за грецькими міфами

Знімуть комедійний серіал за грецькими міфами
Анимационный сериал "Рик и Морти" рассказывает о внуке и дедушке-ученом, путешествующих в космосе. Успели уничтожить несколько планет, по сюжету. Творець серіалу Ден Гармон планує зробити комедійний серіал за мотивами давньогрецької міфології. Фото: Pinterest

Один із творців анімаційного серіалу "Рік і Морті", сценарист Ден Гармон, працює над комедійним мультсеріалом за мотивами давньогрецької міфології.

Ітиметься про смертних, богів і чудовиськ. Намагатимуться керувати світом і не повбивати одне одного.

Вийде на американському каналі Fox 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закривають кіностудію, яка створила "Льодовиковий період"

"Гармон перетворить міфи грецької цивілізації в різкий коментар стосовно сьогоднішньої політичної ситуації у світі, знаменитостей і попкультури. Це буде зухвала сімейна комедія", - розповідає Майкл Торн, один з керівників Fox.

Гармон двічі отримав премію "Еммі" за "Рік і Морті". Серіал виріс з пародії на серію фільмів "Назад у майбутнє". Має 4 сезони.

Морті вчиться в школі. Його родина — це тато, мама, сестра та вчений дідусь Рік. Божевільний винахідник заважає нормальному життю підлітка. Забирає Морті в небезпечні космічні пригоди в будь-який час дня і ночі. Хлопець дізнається про існування в космосі безлічі копій його родичів та планет Земля. Під час подорожей Рік та Морті знищили декілька власних планет, сотні чужих, десятки своїх двійників, за сюжетом. Фанати досі сперечаються, на яку Землю герої повернулись з останньої подорожі.

Зараз ви читаєте новину «Знімуть комедійний серіал за грецькими міфами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі