четвер, 04 липня 2019 17:25

Знімають серіал про "Володаря перснів"

Знімають серіал про "Володаря перснів"
Події серіалу розгортатимуться до початку історії "Володаря перснів". ytimg.com

Студія Amazon працює над серіалом, події якого розгортатимуться у вигаданому світі англійського письменника Джона Толкіна та передуватимуть подіям фільмів серії "Володар перснів". Режисером виступить Хуан Антоніо Байона. До цього знімав "Притулок", "Неможливе", "Голос монстра" і "Світ Юрського періоду-2".

- Джон Р.Р. Толкін створив одну з найбільш незвичайних і надихаючих історій всіх часів. Як величезний його шанувальник, я вважаю великою честю і радістю приєднатися до цієї дивовижної команди. Я чекаю з нетерпінням можливості опинитися в Середзем'ї і відкрити для себе дива Другої Епохи за допомогою ще невідомої історії, - каже Байона.

Зйомки пройдуть у Новій Зеландії, у тих же локаціях, що і фільми серії "Володар перснів". Спродюсує фільм Белен Ат'єнса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшні казки: італійський режисер зняв "Піноккіо"

Перша екранізація твору Джона Толкіна вийшла 1985-го у СРСР. Мала назву "Сказочное путешествие мистера Бильбо Беггинса Хоббита".

Зараз ви читаєте новину «Знімають серіал про "Володаря перснів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі