Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 12:28

Знайшли нового Бетмена

Автор: polygon.com
  Роберт Паттінсон може виконати головну роль у супергеройському фільмі "Бетмен" режисера Метта Рівза
Роберт Паттінсон може виконати головну роль у супергеройському фільмі "Бетмен" режисера Метта Рівза

Англійський актор Роберт Паттінсон може зіграти супергероя Бетмена в однойменному фільмі американського режисера Метта Рівза. Веде перемовини щодо ролі з кіностудією Warner Bros.

Угоду з актором ще не уклали, але це має статися найближчим часом. Нині Паттінсон - головний кандидат на роль. Про це повідомляє видання Variety.

Роберт Паттінсон зіграв чаклуна Седрика Діґорі в кіносерії "Гаррі Поттер" за циклом романів Джоан Роулінг і вампіра Едварда Каллена в кіносерії "Сутінки" на основі циклу творів Стефені Маєр. Також знімався у фільмах "Космополіс" і "Зоряна карта" режисера Девіда Кроненберга, "Ровер", "Загублене місто Z", "Гарні часи". Наступного року за участі Паттінсона вийде нова, ще не названа картина Крістофера Нолана.

Метт Рівз є режисером фільмів "Монстро", "Впусти мене", "Світанок планети мавп" і "Війна за планету мавп". Нині пише сценарій стрічки "Бетмен". Препродакшен має розпочатися влітку. Очікується, що знімальний процес стартує наприкінці цього або на початку наступного років.

Прем'єра "Бетмена" запланована на 25 червня 2021-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто зіграє Бетмена

Знімати та грати головну роль у сольному фільмі про Бетмена за мотивами коміксів видавництва DC Comics мав Бен Аффлек. Раніше він втілив персонажа у стрічках "Бетмен проти супермена: На зорі справедливості", "Загін самогубців" і "Ліга справедливості". У січні 2017-го Аффлек залишив режисерський пост, і тоді постановником картини призначили Метта Рівза. Цьогоріч у січні стало відомо, що Аффлек не буде виконувати роль Брюса Вейна, бо студія шукає молодшого актора.

За словами Метта Рівза, він готує нуарну, детективну версію Бетмена.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли нового Бетмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі