пʼятниця, 28 липня 2017 14:23

Зірки "Друзів" знову зіграють разом у новому серіалі

Зірки "Друзів" знову зіграють разом у новому серіалі
Телевізійні сестри серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон і Різ Уізерспун через 17 років знову зіграють разом Фото: uainfo.org

Телевізійні сестри серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон і Різ Уізерспун через 17 років знову зіграють разом.

Актриси і хороші подруги об'єднаються для зйомок нового телевізійного проекту Untitled Morning Show, який розповість про "внутрішню кухню" нью-йоркського ранкового шоу.

Еністон і Уізерспун виконають в серіалі головні ролі. Проект буде виведений на преміальні кабельні канали, враховуючи HBO і Netflix, повідомляє видання Deadline.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Еністон попросила не асоціювати її з серіалом "Друзі"

Очолить проект глава кінокомпанії Media Res Майкл Елленберг. Серед інших виконавчих продюсерів - Стів Кловес і Лорен Леві Нойштадтер, який очолює продюсерську компанію Hello Sunshine разом із Різ Уізерспун. Продюсер серіалу "Картковий будиночок" Джей Карсон напише сценарій.

Різ і Дженніфер дружать вже давно. Їх стосунки зав'язалися на зйомках серіалу "Друзі", де Уізерспун грала навіжену і дурнувату молодшу сестру героїні Еністон.

У мережі ширяться кумедні колажі на популярний серіал "Друзі" – блогери пофантазували і показали життя героїв сіткому в українських реаліях.

Зараз ви читаєте новину «Зірки "Друзів" знову зіграють разом у новому серіалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі