Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 13:30

Зірка серіалу "Школа" та Ірина Федишин: хто зійдеться у наступних боях "Голосу країни"

Зірка серіалу "Школа" та Ірина Федишин: хто зійдеться у наступних боях "Голосу країни"
Однією з пар "вокальних боїв" стануть Ірина Федишин та Вікторія Шостак. Фото: 1+1

У неділю, 25 березня, телеканал "1+1" покаже 2-й випуск "вокальних боїв" проекту "Голос країни - 8". Стало відомо, кого саме зіркові тренери зведуть у боротьбі за вихід у наступний етап шоу.

З команди Джамали між собою боротимуться акторка серіалу "Школа" Анна Трінчер та учасниця популярного львівського гурту Mirami Софія Кіструга.

"Я дуже хочу, щоб глядачі розрізняли: є акторка, яка грає Нату у серіалі "Школа", а є співачка Анна Трінчер – сольна виконавиця у "Голосі країни". Зізнаюсь, я хочу довести Джамалу до перемоги, тому буду боротися до останнього", - сказала Анна Трінчер.

Також на сцену вийдуть інші підопічні Джамали - популярна співачка із Західної України Ірина Федишин та 19-річна Вікторія Шостак з Одеси. На сцені "Голосу країни" виконають ліричну пісню "Ти забув про мене" українського гурту Vivienne Mort.

У команді Потапа змагатимуться артист "Голос. Діти-2" Микита Трондін та вокалістка гурту Kamon! Аліса Космос. Свій виступ Микита присвятить мамі.

Серед членів команди Тіни Кароль за вихід у наступний етап боротимуться економіст Андрій Рибарчук та байкер Іван Воронов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап був готовий залишити "Голос країни-8" заради Зіанджі

Після етапу "вокальні бої" кількість вокалістів у командах зіркових тренерів зменшиться удвічі: переможцем з "баттлу" може вийти лише 1 учасник. Також до підопічних наставників може приєднатися "вкрадений" учасник іншого тренера. У наступному етапі проекту "нокаути" вокалісти боротимуться за право виступати у прямих ефірах "Голосу країни".

Зараз ви читаєте новину «Зірка серіалу "Школа" та Ірина Федишин: хто зійдеться у наступних боях "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі