вівторок, 04 травня 2021 00:45

Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі про "сантехніків"

Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі про "сантехніків"
Ліна Гіді зіграє в новому серіалі HBO "Сантехніки Білого дому" про відомий в США Вотергейтський скандал 1970-х, що призвів до відставки президента Річарда Ніксона. Актриса найбільше відома за роллю Серсеї Ланністер в "Грі престолів". Фото: Pinterest

Актриса Ліна Гіді зіграє в новому серіалі HBO "Сантехніки Білого дому". Відома за роллю Серсеї Ланністер в "Грі престолів".

У центрі сюжету серіалу буде знаменитий Вотергейтський скандал, що вибухнув в 1970-х і закінчився відставкою президента Річарда Ніксона.

Гіді зіграє Дороті Хант, дружину Говарда Ганта. Вона мати чотирьох дітей і за сумісництвом оперативник ЦРУ, яка намагається зберегти сімейне вогнище, незважаючи на пригоди чоловіка. Самого Говарда втілить Вуді Харрельсон, його соратника Гордона Лідді - Джастін Тер. Ці двоє очолювали групу з умовною назвою "сантехніки". Їх завданням була боротьба з витоками інформації про діяльність президентської адміністрації, а також ліквідація наслідків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гра престолів" отримає три продовження

Коли почнуться зйомки, поки не уточнюється. Дати виходу також немає.

Актриса Емілія Кларк, найбільш відома за серіалом "Гра престолів", веде перемовини зі студією кінокоміксів Marvel про зйомки в серіалі "Секретне вторгнення". Це буде її дебют як у Marvel, так і на платформі Disney+, де виходитиме шоу.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Гри престолів" зіграє в серіалі про "сантехніків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі