неділя, 28 січня 2018 00:04

Жорстоке вбивство розслідують чоловіки в краватках і жінка в корсеті
7

Кадр з "Алієніст"
Фото: moviegram.com.ua
Кадр з "Алієніст"
Кадр з "Алієніст"
Кадр з "Алієніст"
Кадр з "Алієніст"

Відбулася прем'єра американського серіалу "Аліеніст" про пошуки маніяка-вбивці в кінці ХІХ століття. Жанр - психологічний трилер. Алієніст - давня назва психіатра.


Нью-Йорк 1896 року. Офіцер поліції знаходить тіло вбитого хлопчика. У нього відсутні статеві органи і язик. Труп одягнений в жіночий одяг. Справу прагне розкрити поліцейський секретар Сара Говард. Репортер кримінальної хроніки Джон Мур звертається за допомогою до психіатра містера Крайцберга. Утрьох ведуть розслідування, застосовуючи психологічні прийоми.

Серіал заснований на однойменній книзі Калеба Карра із серії про пригоди містера Крайцберга. Написав її у 1994-му. У 2015 році ідею почав розробляти режисер "Справжнього детектива" та "Безрідних звірів" Кері Фукунага. Режисером став Якоб Вербрюгген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть на озері Синевир

У головних ролях – Данієль Брюль, Люк Еванс, Дакота Феннінг.


"Міцний детектив з персонажами, які вперше стикаються з досі невідомими психологічними відхиленнями вбивць. Деякі кадри можна ставити на паузу й детально розглядати інтер'єр у кімнатах XIX століття. Разом з увагою до навколишнього простору Фукунага та режисер Вербрюгген тримають акцент на насильстві у суспільстві. Персонажі щиро вражені подіями, показаними у першій серії. Вони поводяться так, наче це перше жорстоке вбивство у Нью-Йорку", - написав перекладач Юрій Самусенко.

Серіал складиметься з восьми епізодів.

Стрімінговий онлайн-сервіс Netflix втратив $39 млн після припинення співпраці з актором Кевіном Спейсі.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке вбивство розслідують чоловіки в краватках і жінка в корсеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі