вівторок, 25 червня 2019 22:33

Женя Мільковський з гурту "Нервы" випустив сольний альбом

Женя Мільковський з гурту "Нервы" випустив сольний альбом
Першу пісню Мільковський написав у 9 років, вона мала назву "Верни мою любовь". wmj.ru

Вокаліст українського поп-рок гурту "Нервы" Євген Мільковський представив альбом нового проекту "Непрочитанные сообщения". Платівка отримала назву "7 непрочитанных сообщений". Усі пісні виконані Мільковським сольно та записані на телефон. Музикант займався релізом в автобусі під час туру гурту "Нервы".

"Це альбом про все підряд, в ньому все, що приходило мені в голову в дорозі. Кожен день, коли ми сідали в автобус після концерту, я просто відкривав Garage Band і писав пісні, а до кінця поїздки в моєму телефоні виявився готовий альбом", - розповідає Мільковський.

До альбому увійшло 7 композицій. Реліз здійснив лейбл Navigator Records.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку пройде фестиваль українського духу "Бандерштат"

Гурт "Нервы" виступлять на фестивалі "Файне місто" під Тернопілем. Пройде 25-28 липня. Один з найстаріших музичних фестивалів України відбуваєтьсяпід гаслом "Територія вільних людей". Основна мета організаторів – побудувати локацію, у якій відвідувачі зможуть відволіктися від буденності. З минулого року "Файне міста" розрісся та перетворився на мегаполіс з вулицями, районами та архітектурою. При вході кожен відвідувач отримує паспорт мешканця "Файного міста". На фестивалі можна легалізувати сімейний стан незалежно від раси, віросповідання та статі.

Також виступлять Kadebostany!, Powerwolf, The Hardkiss, Бумбокс, O. Torvald та ще 43 виконавці.

Зараз ви читаєте новину «Женя Мільковський з гурту "Нервы" випустив сольний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі