вівторок, 09 січня 2018 14:00

Жінки епохи Ренесансу з татуюванням і гарнітурою: скульптор поєднав класику з сучасністю
18

Фото: boredpanda.com

Іспанський художник Джерард Мас з Барселони створює гумористичні мармурові скульптури. Поєднує елементи сучасної поп-культури із досконалими рисами епохи Відродження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соцмережі висміяли російську скульптуру Роналдо

Скульптор показує елегантних жінок XV ст. з жуйкою, татуюванням і брекетами, які використовують гарнітуру під час розмови по телефону. "Я думав про мільйони відносин і ситуацій, які старі твори мистецтва не могли зафіксувати, оскільки вони були просто неприйнятними для жінок у 15 столітті, - каже Мас. Вирішив спробувати це робити в старих образах та стилі. Це було щось на зразок віднайденого старого мистецтва. Поєднав із сучасними деталями - така собі природна еволюція".

Автор: boredpanda.com
 
Ізраїльська скульптор Роніт Баранга (Ronit Baranga) зображує неживі предмети з частинами людського тіла. У її стін, полиць, посуду та інших елементів дизайну є вуха, губи, зуби. У багатьох роботах наявні людські кисті рук і пальці. Баранга пояснює це підсумком взаємодії своїх рук з матеріалами для скульптури. Так символічно автор залишає свій слід.
Зараз ви читаєте новину «Жінки епохи Ренесансу з татуюванням і гарнітурою: скульптор поєднав класику з сучасністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі