понеділок, 31 травня 2021 17:02

Жінка в трико завойовує світ. Зняли серіал про аеробіку

Презентували трейлер серіалу Physical про аеробіку. Виходитиме на стрімінговому сервісі Apple TV+, прем'єра 18 червня.

Події відбуваються у часи популярності аеробіки - 1980-х, у Південній Каліфорнії. Шейла Рубін веде тихе життя домогосподарки. Живе в елітному районі біля пляжу. Підтримує свого чоловіка - розумну, але суперечливу особистість. Він балотується в губернатори штату. У Шейли ж є похмурий бік життя: вона бореться з внутрішніми демонами. Впоратися з цим всім допомагає аеробіка, за сюжетом.

Головну роль виконує Роуз Бірн, зірка "Сусідів" і "Подружок нареченої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двейн Джонсон зіграв капітана - трейлер

"Це чорна комедія про прокладання нетрадиційного шляху до влади через аеробіку. Шейла стає гуру здорового способу життя. Зараз це масове явище, а тоді було новаторським, - каже шоуранерка Енні Вайзман для The Hollywood Reporter, яка раніше працювала над серіалом "Відчайдушні домогосподарки". - Головна героїня має сильні почуття, але приховує їх. Потім переходить рубікон. Розміщає це на відеокасеті та ділиться з цілим світом. Тоді в Каліфорнії був світанок нової ери можливостей та незалежності. Я пам'ятаю, бо сама проживала там.

Самі сцени з аеробікою не смішні, а детально пропрацьовані. Кожне трико відображає сторінку життя героїні. Таку кількість фурнітури я бачила лише під час роботи над костюмами супергероїв Marvel. Найпримітнішим також є те, що ми показуємо історію Шейли з жіночої точки зору. Як перед камерою, так і за нею. Я пишаюсь, що більшість команди жіночої статі".

Серіал матиме 10 епізодів, кожен по пів години.

Автор: Apple TV Plus
  Роуз Бірн у серіалі Physical грає домогосподарку, яка досягає популярності та влади завдяки аеробіці.
Роуз Бірн у серіалі Physical грає домогосподарку, яка досягає популярності та влади завдяки аеробіці.

Платна стрімінгова платформа Apple TV + доступна у понад 100 країнах. Її ігрові та документальні фільми за останній рік отримали 249 номінацій різних нагород, серед яких перемогли у 70.

Зараз ви читаєте новину «Жінка в трико завойовує світ. Зняли серіал про аеробіку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі