середа, 31 грудня 2014 17:25

Зеленський посварився з дружиною, а Катрін Деньов збанкрутувала – кінопрем'єри 1 січня

Зеленський посварився з дружиною, а Катрін Деньов збанкрутувала – кінопрем'єри 1 січня
Сьомий син

Одразу вісім фільмів виходить на екрани у перший день року. Тож усім, хто захоче розтягнути відчуття свята, – пряма дорога у кінотеатри. На найменших глядачів чекає одразу три анімації. Тим, хто пройнятий романтичними почуттями – французька мелодрама. Шанувальників фентезі потішить "Сьомий син", а історичного кіно – "Вихід: Боги і царі".

Сьомий син

"Ласкаво прошу до світу, де легенди і кошмари реальні", - проголошує наставник головного героя.

Протагоніст стрічки – сьомий син сьомого сина славетної династії. Саме це дає йому право претендувати на звання відьмака. Та щоб закріпити за собою цей статус, парубок має пройти низку випробувань та тренувань. Він стає учнем знаного чаклуна, який неодноразово перемагав у битвах із темними силами. Та хлопцеві не пощастить пройти програму навчання до кінця, адже злі духи вже запланували напад на людську расу.

"Звичайно, це не новий "Володар Кілець", але він міцно чіпляє картинкою і гарними акторами, а також не перевантажений балаканиною. Не найгірший подарунок під новорічну ялинку", - Empire.

Чоловiк, якого надто сильно любили

"Не думай, що зможеш мене купити – ця операція нас розлучить", - протагоніст корегує наміри своєї коханки.

Молода Агнес знаходиться у нервовій напрузі. Нещодавно їй довелося розійтися з чоловіком та переїхати у рідне місто, згадки про яке б'ють її струмом. Та коли вона повертається у дім своєї матері – зустрічає іншого чоловіка та відкриває власний магазин, про який довго мріяла. Життя поступово налагоджується. Життя могло б покращитися раз і назавжди. Проте фінансові та любовні проблеми дуже скоро руйнують щастя дівчини.

"Коли над фільмом працюють настільки досвідчені майстри, як у випадку з "Чоловіком...", навіть настільки простий сюжет перетворюється на привабливе видовище", - oKino.ua.

Снігова королева 2: Перезаморозка

"Робота у мене не пильна… коротше, стабільність", - розповідає протагоніст стрічки про свої "успіхи" у житті, в той час, як на роботі об нього витирають ноги.

За допомогою північного вітру Сніжна королева викрадає принцесу Марібель. Цим вона викликає невдоволення усіх тролів. Визволити її вирішує кумедний Орм, що давно мріє про славу героя. Допомагатимуть йому у цій нелегкій місії Кай, Герда та інші друзі, з якими у попередній частині Орму вдалося перемогти вічну зиму.

"Добра казка з хорошим кінцем, от би і весь наступний рік так пройшов..." - Афиша.

Вихід: Боги та Царі

"За чотири століття рабства все стало набагато гірше", - говорить герой стрічки, наштовхуючи українського глядача на паралелі з власною історією.

Колись давно фараон наказав вирізати усіх євреїв-немовлят. Та одного хлопчика на ім'я Мойсей мати відправила по Нілу у кошику. Згодом його підібрала дочка фараона і виростила разом із Рамзесом, який з роками став правителем Єгипту. А самого Мойсея було призначено правою рукою фараона. Одного дня він відправився улагоджувати повстання євреїв. Там він і дізнався про стародавнє пророцтво, згідно з яким Мойсей має стати великим визволителем євреїв. Та чи вистачить йому сили духу повести за собою цілий народ?

"Недоліки стрічки можна перераховувати довго. Цим, власне, і займається більшість тих, хто пише відгуки про фільм "Вихід". Куди важче відшукати у стрічці гідні речі", - oKino.ua.

Феї: Легенда загадкового звіра 3D

"Ще до того, як знову спалахне світанок, десь глибоко у темряві прокинеться дещо", - розпочинає казку оповідач.
Жила-була фея на ім'я Фауна. Одного сонячного ранку вона блукала по квітучим галявинам та вирішила заглянути у глибоку печеру. Там вона зустріла велике Чудовисько, яке тихенько спало у темряві. Вона не злякалася чудернацького створіння, а дуже швидко подружилася з ним. Та ніхто з її подруг не повірив у таку дивну дружбу. Дехто з них навіть вирішив підкорити чудовисько собі, щоб використати згодом його силу у власних цілях. Тож перед Фауною виникає непросте завдання – довести оточуючим, що зовнішність буває оманливою.

"Хороший саундтрек є прекрасним фоном для створення потрібної атмосфери", - Kinopoisk.ru.

8 нових побачень

"Виявляється, щастя не любить, коли до нього звикають. Щастя любить, коли його цінують…" - робить висновок протагоніст картини.

Через п'ять років після знайомства та одруження Віри та Микити, їх шлюб важко назвати ідеальним. Сварки стали регулярними. Претензії – неодмінними у кожній бесіді. Невдоволення одне одним – звичним почуттям. Одного дивного ранку їм доведеться прокинутися у ліжку з іншим. Микита – з розкішною блондинкою з ідеальною фігурою. А Віра – з багатієм, який щодня її балує. Чи не про це так довго мріяв кожен з них? Це перевтілення стане приводом, щоб переосмислити власні стосунки.

"Гумор у "8 нових побаченнях" настільки невибагливий, що навіть вставний епізод з Сергієм Шнуровим та Оксаною Акіньшиною, що натякає на тривалі стосунки, які зв'язували цих двох чудових людей, виглядає настільки ж недоречно, як і золота коронка в роті у бомжа", - Kino-teatr.ua

Три богатирі: Хід конем

"Скакати тільки на конях – це расизм", - обурюється кумедний кінь Юлій.

Написаний московськими піарщиками синопсис стрічки розповідає про наступне: У Київському князівстві знову безлад. Бояри задумали неладне проти князя. Єдиний, кому вдалося підслухати змову – кінь Юлій. Та на жаль, ані війська, ані богатирів поруч не має. Що ж, доведеться коню самому рятувати князя. Не випадково ж він отримав посаду радника…

"Сама по собі франшиза "Три богатирі" є пародією на інші мультфільми чи фільми. По-моєму це вказує на те, що власних, оригінальних ідей у творців не густо", - Kinopoisk.ru.

Що виробляють чоловіки! 2

"Давай, доторкнися до моїх горбів... Як тобі?" - говорить збуджена дівка, пропонуючи обмацати свої груди.

Трійця з "залізними яйцями" Даніель, Гоша та Віталік знову в ділі. Цього разу на них чекає не менш збудливе та разом з тим відповідальне завдання – перекохати дюжину дівчат, щоб дізнатися кодове слово. Саме це слово одна з підозрюваних кричить під час оргазму. Воно і є паролем, який дозволить позбавити систему безпеки цілої країни від вірусу. Всі ці дівчата живуть у Лос-Анджелесі.

"Вони повернуться у великий секс!" - проголошує салоган брутальної комедії.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський посварився з дружиною, а Катрін Деньов збанкрутувала – кінопрем'єри 1 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі