понеділок, 08 серпня 2016 15:13

"Загін самогубців" за перший день прокату зібрав 6,9 млн грн

"Загін самогубців" за перший день прокату зібрав 6,9 млн грн

Фільм "Загін самогубців" режисера Девіда Ейра показав найбільш успішний старт у прокаті в Україні.За перший день "Загону самогубців" вдалося зібрати 6,9 млн грн. Про це повідомляє dt.ua.

Цей показник дозволив фільму побити рекорди "Варкрафт" і "Зоряні війни: Пробудження сили".

Після прем'єрного показу в Україні фільм викликав жваві обговорення в соцмережах.

"Вілл Смітт і Марго Роббі витягли весь фільм. Вілл Смітт просто неповторний, а Марго в образі Харлі така ж божевільна, як я і очікувала. Відносно Джокера. Лето - хороший актор, але не дуже хороший Джокер. Можливо, планка Леджера настільки висока, що її дуже складно подолати. У цьому фільмі не вдалося. Трошки про Відьму. Я не можу (але дуже хочу) сказати, що Кара Делевінь погана актриса, але ця роль зовсім повз каси. Вона повинна була вселяти страх, або хоча б не викликати бажання запитати паспорт. Невже не знайшлося актриси з виразнішою мімікою? Кара занадто "зелена" для цієї ролі. Красива дівчинка з мелодрами - це її амплуа, але ніяк не антигерой. А якщо бути чесною до кінця, то покази білизни - ось це точно її. Порадував український переклад. Наші вміють перекладати все, де є гумор", - пише журналістка Евгенія Пивовар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Х'ю Лорі знову зіграє лікаря у серіалі

"Це таке кіно, після якого не хочеться дивитись інше. Не хочеться слухати іншу музику (лише саундтреки), любити інших героїв (лише Джареда та Марго). Хочеться говорити лише з тими, хто вже його бачив і хто ним захопився. Хочеться повідбивати руки тим критикам, котрі себе такими називають, котрим чогось "кіно не зайшло". Агов, розумахи, я сиділа у приміщенні разом із сотнями людей, я чула їх живу реакцію. Ваша думка ніщо порівняно з шаленими оплесками, щирим сміхом та жвавим обговоренням. Я півроку чекала на це кіно, і наступного тижня планую побачит його вретє", - пише працівниця Держкіно Ярослава Беззабава.

"Абсолютний шлак. Сюжету нуль, характери героїв взагалі не розкриті, діалоги писала 5-річна дитина, лиходії зовсім не "злодійські", а з Летто Джокер взагалі ніякий. Недарма критики просто рознесли це фуфло в пух і прах. Мабуть, блондинка в трусах повинна була все це затьмарити", - пише користувач Вконтакті Дмитро Вітальєв

Фільм розповідає про загін лиходіїв із коміксів, які рятуватимуть світ. Вони отримують завдання від Аманди Воллер, голови надсекретного урядового агентства, відправитися на дуже відповідальну місію, під час виконання якої мають послужити вищому добру. Або померти, намагаючись завершити місію.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що фільм по коміксах DC "Загін самогубців", в якому Голлівудський актор Джаред Лето виконає роль лиходія Джокера, вийде в серпні 2016 року. Крім Лето там зіграли Уілл Сміт, Том Харді, Марго Роббі і Джей Кортні. Режисером стрічки виступив Девід Ейєр, відомий за стрічками "Форсаж", "Королі вулиць" і "Лють".

Зараз ви читаєте новину «"Загін самогубців" за перший день прокату зібрав 6,9 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі