неділя, 01 вересня 2013 21:00

Жадан і Собаки провели літо
10

Фото: Фото: Олександр Заклецький

30 серпня письменник Сергій Жадан та панк-ска-гурт "Собаки в космосі" виступили у столичному арт-пабі "Бочка" з програмою "Як я провів це літо".

Жадан виконав 24-ри композиції: пісні та лірику. На середині читання віршу "Марат помер уві сні", письменник збився: "Забув. Може, хтось пам'ятає?" Через хвилину Жадан згадав слова і продовжив читати.

"Тут була нещодавно річниця хрещення Київської Русі, - каже автор після того, як оббризкав публіку водою з пляшки мінералки. - Нас як завжди не запросили. Але це нічого. З такої нагоди ми виконаємо пісню, яка називається "С*ка-бл*дь".

Жадана і Собак прийшли послухати поет-слемер Артем Полежака, письменниця Катерина Бабкіна, народний депутат Олесь Доній з учасниками Мистецького об'єднання "Остання барикада".

Програма "Як я провів це літо" тривала 1,5 години. На біс артисти повторно виконали дві пісні: "Жінка" та "Моя країна" Вхід на концерт коштував 60 гривень.

Сергій Жадан та панк-ска-гурт "Собаки в космосі" видали свій спільний альбом "Спортивний клуб армії" у 2008-ому. Торік вийшов другий - "Зброя пролетаріату".

Зараз ви читаєте новину «Жадан і Собаки провели літо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі