четвер, 20 квітня 2017 13:23

Заборонили показ ще одного російського каналу

Заборонили показ ще одного російського каналу
Заборонили показ ще одного російського каналу. Фото: frocus.net

20 квітня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення заборонила показ російського телеканала з анульованою латвійською ліцензією Multimania TV.

Про це повідомляє 24tv.ua.

Телеканал Multimania TV до цього входив до "Переліку іноземних програм, дозволених для ретрансляції в мережах провайдерів в Україні". Мав юрисдикцію Латвії. Але Нацрада зафіксувала в ефірі показ комерційної реклами. І те, що з листопада 2016 року канал уже не має латвійської ліцензії. На сайті Multimania TV зазначена лише ліцензія Роскомнагляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під заборону потрапили українські фільми

Нещодавно Нацрада додала до переліку три нові іноземні телеканали: російсько- та англомовний Sea TV, англомовний Fight Channel World HD та Tele 5 з польською мовою трансляції.

Після внесених змін до "Переліку іноземних програм" входить 161 іноземний телеканал. Серед них чотири російські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансування українського кіно збільшать уп'ятеро

186 фільмів та серіалів заборонили протягом 2016 року для демонстрування в Україні. Заборонені фільми не відповідають закону "Про кінематографію". Згідно з ним, з 1 січня 2014-го в Україні заборонені всі російські фільми. Таких уже понад 400.

Зараз ви читаєте новину «Заборонили показ ще одного російського каналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі