Ексклюзиви
вівторок, 24 жовтня 2017 12:39

За життя спасибі: російського співака врятували у київській лікарні

За життя спасибі: російського співака врятували у київській лікарні
Російському артисту в Києві врятували життя. Фото - volyn.com.ua

Російський співак Олексій Лебединський, відомий під псевдо "Професор Лебединський", який зараз живе у США, подякував українським лікарям за врятоване життя. Про це написав на сторінці у соцмережах. Артист має проблеми з тиском. Під час перебування у Києві стався криз. Попередньо домовившись про консультацію кардіолога у київському Інституті хірургії й трансплантології імені Шалімова, співак 10 жовтня потрапив до реанімації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий поет випав із вікна

"Де я був 12 днів? Десь там. Мене врятували. Навіть зараз не пам'ятаю, чи заходив я до кардіолога. Коли я приїхав саме в Інститут Шалімова (на превелике щастя, як потім виявилося), біль був сильний. А коли прийшли результати аналізу крові, біль не змогли зняти навіть найсильніші засоби. 8 днів я провів у реанімації, де мене рятували лікарі і медсестри. Врятували, уклін їм величезний, плюс диво допомогло - все могло закінчитися плачевніше", - написав артист.

Мені соромно за те, що творить путінізм з їхнім народом. І з моїм народом, і з іншими народами


"Мене врятували в провідному Інституті хірургії і трансплантології імені Шалімова, де зарплата медсестри вищої категорії, яка працює в реанімації, - 3700 гривень (135 доларів). Це там, де досі немає опалення і гарячої води, навіть у реанімації. Це там, де взагалі немає ліків - приїхав, купуй усе сам, де хочеш. Ні - хоч здохни. Це там, звідки йде кваліфікований медперсонал, тому що на ці гроші неможливо навіть оплатити комунальні платежі. Це там, де справжні лікарі були, є і будуть, тому що справжній лікар - це покликання всього життя. Навіть при зарплаті нижче прожиткового мінімуму. Спасибі, хлопці і дівчата в білих халатах з Інституту Шалімова. Я знову живий", - написав співак.
"Я не запитуватиму уряд України, чому так відбувається із забезпеченням інститутів. Не моє собаче діло, адже я громадянин РФ. З боку українців це виглядає приблизно так - під час Другої світової група радянських лікарів 12 днів робить все, щоб врятувати німця. Ні, не вбивцю-нациста, а просто німця. Безглуздо і смішно? Ні, це по-людськи. Я росіянин. І таких, як я, тут люблять. Тому що я нормальна, адекватна людина. Тому що мені соромно за те, що творить путінізм з їхнім народом. І з моїм народом, і з іншими народами. До речі. Інститут Шалімова - це для мене перше місце в Києві за 3 місяці, де від працівників лунає винятково українська мова. На російську зі мною переходять з ввічливості. Спасибі ще раз, хлопці і дівчатка, лікарі та медсестри. Уклін вам всім від представника нації-агресора. За життя спасибі", - написав Олексій Лебединський.

Олексій Лебединський на Facebook розкритикував виконавця Григорія Лепса за його улесливе привітання Володомиру Путіну. Лепс записав відеозвернення до президента РФ у зв'язку з його 65-річчям.

"Зробилося так гидко, що не зміг не відповісти!" - зазначив Лебединський. У зв'язку із цим опублікував у відповідь відео і Лепсу, і Путіну. Артист-емігрант підкреслює, що його слова - "від мільйонів нормальних росіян і українців".

Зараз ви читаєте новину «За життя спасибі: російського співака врятували у київській лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі