Ексклюзиви
пʼятниця, 09 квітня 2021 00:45

Випустили особливе відео з "Гри престолів"

Випустили особливе відео з "Гри престолів"
В рамках святкування 10-ї річниці виходу "Гри престолів" HBO випустила новий офіційний трейлер восьмого сезону, що викликав суперечки фанів. Фото: Forbes

Творці "Гри престолів" готуються відзначити 10-річчя з дня виходу серіалу. З нагоди випустили трейлер всього серіалу з найбільш епічними моментами.

Також опубліковали новий трейлер фінального, 8 сезону, яким залишилися не задоволені фанати і навіть створили петицію з проханням його перезняти.

На стрімінговому сервісі HBO Max з'явиться інтерактивна сторінка з інформацією про "Гру престолів". На ній розмістять понад 150 відео, присвячених шоу і його створенню.

Перші епізоди "Гри престолів" вийшли у США 17 квітня 2011 року. Тоді творці проєкту не думали, що сага отримає популярність, мала невеликий бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь "Гри престолів" створили крафтове пиво

Ювелірна компанія "Фаберже" презентувала інкрустоване яйце. Натхненням для його створення послужив образ матері драконів Дейнеріс Таргарієн з культового серіалу "Гра престолів". Вартість виробу становить $2,2 млн

Випуск яйця присвятили 10-й річниці виходу "Гри престолів" на HBO. Виріб прикрасили 18-каратним золотом, місячними каменями, діамантами, фігурними вставками з фіолетової, синьої та рожевої емалі.

Зараз ви читаєте новину «Випустили особливе відео з "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі