Ексклюзиви
пʼятниця, 17 грудня 2021 13:15

Другий сезон "Відьмака" випустили в українському дубляжі на Netflix

На стримінговій платформі Netflix 17 грудня вийшов другий сезон фентезі-серіалу "Відьмак". Усі вісім епізодів презентували на сервісі одночасно. Серії тривалістю годину доступні в українському дубляжі та мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Другий сезон "Відьмака" заснований на романі польського письменника Анджея Сапковського "Кров ельфів". Творці серіалу зазначили, що фанати однойменної серії відеоігор студії CD Projekt Red теж можуть розраховувати на безліч сюрпризів.

Автор: instagram.com/netflixua
  Випустили другий сезон фентезі-серіалу "Відьмак"
Випустили другий сезон фентезі-серіалу "Відьмак"

"Більшість нашої аудиторії почула про "Відьмака" тільки через відеоігри. Тож ми хочемо віддати їм належне", - сказала шоураннер Лорен Сміт Хіссріх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер "Гри в кальмара" розповів, чого чекати в наступному сезоні

Трейлер другої частини презентували ще в жовтні.

"Відьмак" - американсько-польський серіал, знятий за мотивами однойменної серії романів письменника Анджея Сапковського. Прем'єра першого сезону відбулася 20 грудня 2019 року.

Серіал заснований на оповіданнях та романах Сапковського, а також однойменній серії відеоігор студії CD Projekt Red. У першому сезоні "Відьмака" сюжет розвивається у трьох часових лініях і знайомить нас із персонажами саги - мисливцем на монстрів Геральтом з Рівії (Генрі Кавіл), чарівницею Єнніфер з Венгерберга (Аня Чалорта), веселим бардом Яскіром (Джої Бейті), юною королевою Цирілою (Фрейя Аллан), а також їхніми союзниками та ворогами у боротьбі з імперією Нільфгаард.

Зараз ви читаєте новину «Другий сезон "Відьмака" випустили в українському дубляжі на Netflix». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі