середа, 15 травня 2013 16:42

"Всі "за" говорять про першу трійку" - продюсер про шанси Злати Огнєвіч на "Євробаченні"

"Всі "за" говорять про першу трійку" - продюсер про шанси Злати Огнєвіч на "Євробаченні"
Фото: Reuters

Представниця від України на пісенному конкурсі "Євробачення" Злата Огнєвіч вийшла у фінал конкурсу.

Музичний продюсер Вадим Лисиця, який у 2010 році возив співачку Альошу на конкурс, розповів Gazeta.ua, що Злата може ввійти в першу трійку переможців.

"Букмекерські голосування пророкують Златі друге місце. І я думаю цілком можливий такий результат. Букмекери встановлюють ставки виключно з меркантильних міркувань, на ці контори працюють безліч журналістів, експертів і простих фанів, які з точністю передають уподобання телеглядачів Європи. Хоча часто бували випадки повного фіаско таких передбачень. Пісня Злати конкурсна, красива і потужна. Ідея з постановкою - цікава і привертає увагу. Злата - чарівна і сильна водночас. Всі "за" говорять про першу трійку. Але я особисто ставлю Україну на перше місце", - каже Вадим.

На питання чи вплине політика на результати конкурсу продюсер відповів, що це звичайна справа.

"Але при цьому дружні країни традиційно голосують один за одного", - стверджує Лисиця. Зараз багато хто критикує сукню Злати за надмірну простоту. Вадим же з такою думкою не згоден.

"Для когось воно просте, хтось звик до Swarovski на нижній білизні і до суконь haute couture. А Златі, мабуть, комфортно представляти Україну на сцені Євробачення саме в такому вбранні. Я не став би настільки критично оцінювати його. Як на мене, воно цілком гармонійно вписується в казку на сцені разом з велетнем", - зазначив Вадим.

Зараз ви читаєте новину «"Всі "за" говорять про першу трійку" - продюсер про шанси Злати Огнєвіч на "Євробаченні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі