субота, 02 листопада 2019 21:45

"Все чесно": "Фіолет" презентує новий альбом до 10-річчя гурту

Поп-рок гурт "Фіолет" випустив міні-альбом "Все чесно". До платівки на честь 10-річчя колективу ввійшло 5 пісень.

Автор: пресслужба
  Поп-рок гурт "Фіолет" випустив міні-альбом "Все чесно". До платівки на честь 10-річчя колективу увійшло 5 пісень.
Поп-рок гурт "Фіолет" випустив міні-альбом "Все чесно". До платівки на честь 10-річчя колективу увійшло 5 пісень.

Кожен трек створювали з іншим саундпродюсером. До роботи були залучені: Сергій Любинський працював із гуртами The Hardkiss та Vivienne Mort, Артур Данієлян — "Без Обмежень", Костянтин Пуга — O.Torvald, Остап Панчишин — "Антитіла" та Мар'ян Криськув — "Один в каное". Робота над записом платівки тривала рік.

"Все чесно" — назва символічна, — каже фронтмен гурту Сергій Мартинюк. — Усі пісні об'єднані темою часу і спроб надати цьому швидкоплинному життю нових сенсів і значень.
На одній з репетицій навесні ми вирішили, що альбом до 10-річчя — це ідеальна ситуація, аби спробувати себе з різними саунд-продюсерами, з іншими підходами до роботи, звуку та філософії піснетворення. Список намалювався спонтанно — з кимось ми працювали, когось радили, про когось чули. До кожного приходили з певними напрацюваннями."

17 жовтня "Фіолет" презентували кліп на пісню "Київ-Берлін-Київ" з нового альбому.

"Це найбільш особистий трек, — продовжує лідер гурту. — Вперше про справжній біль і відчай мені вдалося заспівати без надриву і крику. Для мене це найдоросліша композиція за останні роки."

На честь 10-річчя гурту та з нагоди виходу альбому "Фіолет" вирушає в тур. З 20 листопада до 11 грудня зіграють у Рівному, Чернівцях, Вінниці, Львові, Тернополі, Сумах, Харкові, Дніпрі, Одесі та Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Все чесно": "Фіолет" презентує новий альбом до 10-річчя гурту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі