середа, 07 липня 2010 12:15

Воскову зірку "Сутінків" найбільше цілують

Воскову зірку "Сутінків" найбільше цілують

Статуя 24-річного англійського актора Роберта Паттінсона стала найпопулярнішою в рейтингу знаменитого лондонського музею воскових фігур мадам Тюссо. Як пояснив офіційний представник музею, де ведеться постійний моніторинг, статуя популярного виконавця ролі вампіра Едварда Каллена в стрічці "Сутінки" виявилася "найбільш цілованою" шанувальниками, наголошується у зв'язку з Днем поцілунків, що відзначається сьогодні.

За Паттінсоном за кількістю поцілунків слідує статуя виконавця ролі Гарі Поттера - Денієла Редкліффа. Замкнула цю трійку відома англійська актриса з російським корінням Хелен Міррен.

Абсолютно несподіваною для співробітників музею стала поява на четвертому місці мера Лондона Бориса Джонсона. Градоначальник зумів обійти знаменитого футболіста Девіда Бекхема. Голлівудський серцеїд актор Джордж Клуні опинився на восьмому рядку, а за ним на дев'ятому - ще одна знаменитість Голлівуду Джоні Депп.

У "десятці найменш цілованих" у мадам Тюссо опинилися статуї англійських футбольних зірок - Уейна Руні та колишнього капітана збірної Англії Джона Тері - на чолі з їхнім тренером Фабіо Капелло. У цей же список потрапили статуї гольфіста Тайгера Вудса і співачки Мадонни.

"Паттінсон одразу ж став популярним з появи у нас в березні цього року, - розповіла глава піар-відділу музею Ліз Едвардс. - Все більшу увагу привертає до себе і Редкліфф по мірі виходу на екрани стрічок про Гарі Поттера".

Статуя Хелен Міррен користується популярністю як серед чоловіків, так і жінок, зазначила глава піар-відділу.

Зазначимо, що любов до зірки "Сутінків" іноді штовхає людей на вчинки, що межують з вандалізмом. На сайті YouTube розміщений відеоролик з камер спостереження в одному з кінотеатрів, на якому видно, як молода дівчина відриває картонну фігуру Роберта Паттінсона від хард-постеру і швидко тікає з нею.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Воскову зірку "Сутінків" найбільше цілують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі