середа, 15 листопада 2017 14:15

У Львові гурт Latexfauna дасть тропічний концерт зимою

У Львові гурт Latexfauna дасть тропічний концерт зимою
Latexfauna. Фото з FB гурту

У Львові гурт Latexfauna дасть тропічний концерт у перший день зими - 1 грудня. Інді-поп квінтет з Києва відіграє годинну програму в клубі FestRepublic. Фани почують уже відомі хіти Surfer, Ajahuaska, Lime, а також досі не випущені треки: Aloe та Policia. Гурт зіграє у Львові вже не вперше. Торік колектив взяв участь у Lviv Acoustic Fest та виступали у клубі UNDERGROUND.

"Ми дуже сильно любимо виступати у Львові. По-перше, там дуже смачно, дуже обалдєнна архітектура і атмосфера. Ми, зазвичай, добряче там киряємо різні наливочки в прикуску із бограчем. Але найбільше у Львові нам подобається публіка. Всі дуже кайфують і бадьоро танцюють коли ми граємо свою музику. Можна сказати, шо у Львові – наші найядерніші фанати. А також у нас там купа друзів, з якими обов'язково треба покутіть", - кажуть музиканти з Latexfauna.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Міхалок і BRUTTO у Львові заспівали про середні віки

Гурт Latexfauna гучно заявив про себе у 2016 році. Музичне видання Karabas.live назвало формацію дебютом року: "На сучасній українській сцені за рік стало більше помітних і перспективних артистів. Але найкраще серед дебютантів виглядають, на наш погляд, Latexfauna. Свіже, соковите звучання, в якому відчувається вплив нью-вейва і сінті-попа 80-х. Чіпкі мелодії, абстрактні, дотепні і цікаво оформлені тексти вокаліста Дмитра Зезюліна - усе разом справляє враження і приємне, і насичене".

Продаж квитків на концерт вартістю від 150 до 250 грн триває.

Зараз ви читаєте новину «У Львові гурт Latexfauna дасть тропічний концерт зимою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі