четвер, 25 жовтня 2012 15:00

У Львові два дні знімали фільм про Леонардо да Вінчі

22 та 23 жовтня в центрі Львова знімали фільм про невідомі сторінки життя великого італійського художника, винахідника та вченого Леонардо да Вінчі. Зйомки проходили на площах Старий Ринок, Музейній, Ринок, вулиці Арсенальній та Італійському дворику. Сучасний Львів перетворили на Флоренцію, де більш як шістсот років тому жив да Вінчі.

Фільм з робочою назвою "Леонардо да Вінчі" знімають продакшн-студії FILM.UA спільно з Signal RED.

"Історія, розказана другом Леонардо да Вінчі, проллє світло на життя майстра у Флоренції і Мілані в часи політичної нестабільності, на численні досліди в науці і мистецтві. Фільм повідає про останні дні маестро: самотність буде його єдиним вірним супутником-ціною за майже божественний внесок у долю людства"- розповідає креативний продюсер стрічки Оксана Майданська.

У фільми використовують багато сучасних технологій, графіки, 3D. Знімають у Києві та Львові.

Режисер фільму - Михайло Херсонський, Леонардо грає Кирило Майкут. Інші актори - молодь, багато людей задіяли у масовці. Загалом участь брало більш ніж 250 осіб.

Роботу над фільмом планують завершити наприкінці року. Триватиме стрічка 52 хвилини.

Зараз ви читаєте новину «У Львові два дні знімали фільм про Леонардо да Вінчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі