понеділок, 04 квітня 2011 13:50

Віктюк покаже виставу про кохання священика до хлопця-сироти

Віктюк покаже виставу про кохання священика до хлопця-сироти

5 квітня в Київському театрі оперети покажуть спектакль "Фердінандо" режисера Романа Віктюка. Він поставив його 1994-го в Санкт-Петербурзі за п'єсою відомого італійського драматурга Анібалле Ручелло, який трагічно загинув в автокатастрофі 24 роки тому. Режисер спеціально їздив в Італію просити дозвіл на постановку в родини Ручелло.

Кілька років тому Віктюк відновив виставу — переписав сценарій, створив нову музику і замінив головного актора на 27-річного Романа Полянського. Він грає привабливого сироту, в якого закохується стара баронеса Клотильда, її родичка та священик. Від самого початку Клотильду незмінно грає народна артистка Росії Ера Зіганшина, відома за ролями у фільмах "Я крокую по Москві" та "Снігова королева".

"Рожева сукня Клотильди залишилась тією самою, цій героїні не треба змінюватися. Це молодь змінюється, а дорослі люди тільки стають мудрішими. Але якщо в баронеси "поїхав дах" і вона розуміє, що це останній дах, який в неї може поїхати, то звісно рожева сукня повертається", - сказала Зіганшина.

Театральна актриса Ольга Оніщенко грає роль родички баронеси Джезуальди.

"Зараз у мене стосовно Джезуальди таке відчуття, наче я знала людину. Наче вона була мені дорога, ми спілкувались, а потім розлучились на тривалий термін. І ось нарешті ця зустріч відбулася", - розповіла вона.

В ролі священика Кателліно - молодий актор Андрій Васильєв. Він каже, що ця роль йому цікава, тому що "в ній є що грати".

Квитки на спектакль коштують від 200 до 1500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Віктюк покаже виставу про кохання священика до хлопця-сироти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі