понеділок, 29 січня 2018 15:38

Виконавиця ролі Фібі розказала, чому не буде продовження серіалу "Друзі"

Виконавиця ролі Фібі розказала, чому не буде продовження серіалу "Друзі"
Ліза Кудроу розповіла, чому не може бути продовження "Друзів". Фото - BIMRU

Виконавиця ролі Фібі в американському комедійному серіалі "Друзі" Ліза Кудроу пояснила фанатам, чому не буде продовження фільму.

На американському комік-шоу Conan акторка сказала, що переглянула недавній фанатський ролик, який опублікувало видання про кіно Smasher. Трейлер перезапуску виглядає дуже правдоподібно, хоч і змонтований із шматочків різних фільмів і серіалів.
Але змушена розвіяти надії фанатів на продовження.


Актриса заявила, що відродження "Друзів" ніколи не спрацює з однієї лише причини. Серіал розповідав про 20-, 30-річних молодих людей, а не 40- або 50-річних.
"Якщо через стільки часу у них залишилися ті ж проблеми, то це дуже сумно", - пояснює Кудроу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останній фільм у кар'єрі Жана Рено зніматимуть на озері Синевир

В офіційному прес-релізі серіалу "Друзі" говорилося, що він про секс, кохання, відносини, кар'єру, часу в житті кожного, коли все можливо. І про дружбу, оскільки, коли ти один у великому місті, твої друзі стають твоєю сім'єю.

Відбулася прем'єра американського серіалу "Аліеніст" про пошуки маніяка-вбивці в кінці ХІХ ст. Жанр - психологічний трилер.

Зараз ви читаєте новину «Виконавиця ролі Фібі розказала, чому не буде продовження серіалу "Друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі