Ексклюзиви
четвер, 14 березня 2019 11:12

Вийшов трейлер фільму про відомого маніяка

  Прем'єра картини відбудеться 10 травня 2019 року. Фото: скріншот відео
Прем'єра картини відбудеться 10 травня 2019 року. Фото: скріншот відео

Компанія IFC Films представила перший трейлер фільму про серійного вбивцю Чарлза Менсона, засновника і керівника секти "Сім'я" "Так сказав Чарлі".

Режисером картини стала Мері Херрон ("Американський психопат"). Головну роль виконав актор Метт Сміт.

У центрі сюжету - послідовниці Менсона, які беззаперечно виконували накази лідера, зокрема злочинні. Криміналіст Карлін Фейт працює з трьома жінками, засудженими до тривалого тюремного ув'язнення, які через роки все одно вірять у винятковість Менсона. Вони беззаперечно виконували накази свого лідера, і нерідко - злочинні.

Прем'єра картини відбудеться 10 травня 2019 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали новий трейлер фільму "Алладін"

Чарлз Менсон — американський злочинець, серійний убивця. У 1960-х роках очолював культову хіпі-комуну, членів котрої спонукав на низку гучних та жорстоких убивств у районі Лос-Анджелеса в Каліфорнії. Чарлза Менсона судили за співучасть у дев'яти вбивствах, скоєних 1969 року. Серед жертв секти виявилася вагітна актриса Шерон Тейт, дружина режисера Романа Поланскі. В Каліфорнії була скасована смертна кара, тому Менсон був засуджений до дев'яти довічних термінів. У листопаді 2017 року серійний вбивця помер в американській в'язниці у віці 83 років.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов трейлер фільму про відомого маніяка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі