Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 00:45

Вийшов тизер продовження серіалу "Друзі"

Вийшов тизер продовження серіалу "Друзі"
"Друзі" воз'єднаються після майже 20-річної перерви. Фото: Europosters.de

Вийшов тизер спецвипуску культового серіалу "Друзі". Опублікували на стрімінговому сервісі HBO Max.

Епізод під назвою The Friends Reunion має вийти на екрани 27 травня.

Знялися всі актори з оригінального ситкому: Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер. За зйомки кожен з них отримає по 2,5 мільйона доларів. Скоріш за все, випуск з возз'єднанням героїв матиме формат розмовного шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартує фестиваль Американського кіно: що подивитися

Зйомки відбувалися на оригінальній "сцені 24" у Warner Bros міста Бербанк, штат Каліфорнія. Жива аудиторія також брала участь, але це були здебільшого статисти. Найбільше фото зі знімального майданчика викладав Меттью Перрі. Згодом був вимушений видалити світлину, на якому його гримують.

Як розповів інсайдер для Intouch, для зйомок відтворили квартиру з серіалу в усіх деталях. Дженніфер Еністон побачила декорації та розплакалася.

"Друзі" виходили в ефірі NBC упродовж 10 сезонів, з 1994 до 2004 року включно. 2002-го здобули премію Еммі як "найвидатніший комедійний серіал". Був популярним у 1990-х, але знайшов нове покоління шанувальників завдяки повторним показам на стрімінгових сервісах, таких як Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Вийшов тизер продовження серіалу "Друзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі