середа, 19 вересня 2018 09:29

Вийшов перший трейлер фільму "Капітан Marvel"

Вийшов перший трейлер фільму "Капітан Marvel"
Капітан Marvel: з'явився перший трейлер кінострічки. Фото gs.fm

У мережі з'явився перший трейлер кінострічки "Капітан Marvel". Фільм присвячений персонажу Керол Денверс із однойменних коміксів.

"Дія фільму відбувається 1990-х. У головних ролях знімаються Брі Ларсон і Семюел Л. Джексон. За сюжетом, героїня Керол Дэнверс стала Капітаном Марвелом після того, як Земля опинилася в центрі міжгалактичного протистояння 2 інопланетних світів", - йдеться в повідомленні до трейлеру.

Разом із Ларсон у трейлері з'являються Семюел Л. Джексон в образі Нік Ф'юрі, Кларк Грегг в образі агента Колсона та Джуд Лоу, який грає наставника Керол. Також у цій історії братимуть участь Джемма Чан, Лі Пейс, Бен Мендельсон, МакКенна Грейс, Аннетт Бенінг і Джимон Хонсу.

У кінотеатрах України супергеройський фільм можна буде подивитися з 7 березня 2019-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перші фото нового Джокера

У мережі з'явився трейлер майбутнього франко-бельгійського драматичного фільму "Курськ" режисера Томаса Вінтерберга. Сценарій картини заснований на книзі Роберта Мура "Час помирати".

Зараз ви читаєте новину «Вийшов перший трейлер фільму "Капітан Marvel"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі