субота, 29 квітня 2017 22:01

Відома українська письменниця написала книгу для дітей

Відома українська письменниця написала книгу для дітей
Ірена Карпа написала книгу для дітей. Фото: Vogue

Відома українська письменниця Ірена Карпа випустить нову книгу для дітей.

Презентація збірки відбудеться 20 травня на Книжковому Арсеналі. Назва книги "День всіх білок" - це історія про дружбу, свободи і мрії. Ілюстрації до розповідей намалювала відома художниця Наталя Гайда, - повідомляє Соцпортал.

"Я все життя хотіла написати правильну дитячу книжку, Правильна - це не занудно-педагогічна з підкресленим мораліте, а така, яка буде цікава і дітям, і дорослим. Жива, справжня, пригодницька. Бо немає нічого сумніше, ніж книги, де автор няньчиться з дітьми, кривить душею, немов навмисне шепелявить, щоб зійти за свого. Виходить фейк ", - розповіла Карпа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історики розгадали загадку містичної книги

Книжковий арсенал — щорічний міжнародний книжковий ярмарок у Києві, заснований у 2011 році. Конкурує з двома іншими найбільшими книжковими виставками в Україні, а саме з Форумом видавців у Львові та Міжнародним поетичним фестивалем Meridian Czernowitz у Чернівцях. Міжнародні партнери Книжкового Арсеналу: Гете Інститут, Французький Інститут, Посольство Королівства Нідерландів, Посольство Фінляндії, Італійський Культурний Центр, Польський Інститут, Чеський Центр, Посольство Швеції та Шведський Інститут, FILI — Інформаційний центр літератури Фінляндії.

Зараз ви читаєте новину «Відома українська письменниця написала книгу для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі