понеділок, 17 липня 2017 17:42

Відбулась прем'єра "Ігор престолів"-7

Відбулась прем'єра "Ігор престолів"-7

У концертній залі Walt Disney у Лос-Анджелесі, США, відбулась прем'єра 7 сезону фентезі-серіалу "Ігри престолів" за участю виконавців головних ролей.
Під час прямої трансляції на каналі НВО — сервіс припинив працювати у США та Латинській Америці, інформує The Telegraph.
За сюжетом першої серії, армія Білих ходоків рухається на південь, до Стіни. Бран перетинає Стіну і зустрічається зі Скорботним Едом - новим лордом-командувачем Нічної варти.
Санса і Джон Сноу вирішують, як вчинити з Домами, які зрадили їх під час війни з Ланністерами. Санса і Ліан Мормонт пропонують Джону відібрати у них землі і замки, але він збирається залишити Карстаркам і Амберам їхні маєтки. Оголошує всім, що не збирається правити Північчю, як було прийнято раніше.
Актор Кіт Харрінтон розповів, що Джон Сноу буде змінюватися протягом усього сезону. "Він цар, у нього тисячі людей, про яких він повинен піклуватися. Йому доведеться вирости і перетворитися на іншу людину, на лідера", - сказав він про свого героя.


Сьомий сезон буде складатись з семи епізодів, а не з 10, як попередні. Він базується на чернетках книжки Джорджа Мартіна "Вітри зими", яка буде завершена у 2017 р.
Презентація 2 серії відбудеться 23 липня.
"Гра престолів" - американський серіал каналу HBO, знятий за мотивами циклу романів "Пісня льоду і полум'я" американського письменника Джорджа Мартіна. Прем'єра відбулася 17 квітня 2011 року. Завершиться показ саги восьмим сезоном, який вийде на телеекрани в 2018 році. Один із найдорожчих проектів в історії американського телебачення. Бюджет першого сезону — близько $60 мільйонів. У шостому сезоні вартість кожної серії сягала $ 10 мільйонів, а загальна вартість всіх 10 серій склала $ 100 мільйонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явився український саундтрек до "Гри престолів"

Сага завоювала 38 телепремій Emmy. Шість років поспіль була найкращим серіалом року. Цього року не потрапила до номінантів, оскільки 7 сезон не стартував до 1 червня.
Напередодні виходу сьомого сезону в одному з креативних агентств Лондона створили тематичний чат-бот - GoTBo, який дозволяє шанувальникам серіалу освіжити в пам'яті всі події і дізнатися подробиці про персонажів. Зараз він доступний в месенджері Facebook.
Сервіс може відповідати на запитання фактами, жартами й картинками.

Зараз ви читаєте новину «Відбулась прем'єра "Ігор престолів"-7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі