понеділок, 27 квітня 2020 20:13

Ветеран Другої світової війни Том Мур очолив британський музичний чарт

Ветеран Другої світової війни Том Мур очолив британський музичний чарт
Ветеран Другої світової війни англієць Том Мур обходить задній двір свого будинку.

Ветеран Другої світової із Великої Британії 99-річний Том Мур записав пісню You'll Never Walk Alone - "Ти ніколи не будеш один". Зробив це разом із тенором Майклом Боллом та хором медичних працівників.

Композиція очолила британський музичний чарт.

Том Мур збирає кошти для лікарів, що борються з пандемією коронавірусу.

Музикою хотів заоохотити до пожертв. Його You'll Never Walk Alone майже відразу піднявся в першу п'ятірку хіт-параду, який на той момент очолював The Weeknd з піснею "Засліплення вогнів".

Канадський репер звернулися до своїх підписників Твітеру із проханням – голосувати за Тома Мура. Співакові-ветерану вже вдалося зібрати на благодійність 28 млн фунтів стерлінгів - 943 млн грн. Щоб зібрати кошти для лікарів, ветеран не лише співає. 6 квітня розпочав власний марафон. Кожного дня проходить по 10 кіл, близько 25 метрів, по задньому двору свого будинку. Ветеран вже пройшов заплановані 100 кіл, але на цьому не зупинився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветеран зібрав понад $21 млн на боротьбу з коронавірусом

"Мої онуки не можуть повірити, що я очолив чарт!" - сказав колишній капітан танковий військ Том Мур. 30 квітня йому виповниться 100 років.

Пісню You'll Never Walk Alone 1945-го написали американці Річард Чарльз Роджерс та Оскар Хаммерстайн ІІ для мюзиклу "Карусель". У свій час композицію виконували Френк Сінатра, Маріо Ланца, Елвіс Преслі. Композиція є не офіційним гімном футбольного клубу "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «Ветеран Другої світової війни Том Мур очолив британський музичний чарт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі