пʼятниця, 01 вересня 2017 17:05

Відьма під дощем зваблює хлопця - завершились зйомки "Морени"

Відьма під дощем зваблює хлопця - завершились зйомки "Морени"

Закінчились зйомки трилера Сергія Альошечкіна "Морена".
Це містична історія кохання на тлі Карпат, у якій герої борються з потойбічною силою.
У прокат "Морена" вийде у першому півріччі 2018 року.

За сюжетом, до карпатського села знайомитись з батьками нареченої приїздить киянин Юра. В хлопця закохується молода відьма Іванка.

- Вона — розбещена донька сільського голови. Звикла отримувати, що запрагне. Коли бачить, що Юру не зваблює її краса, вдається до чарів. Справжнє випробування на хлопця чекатиме в ніч на Івана Купала, - каже піар-менеджер Ganzafilm Ольга Мельник. - В селі її називають Морена. Як і опудало відьми, яке за традицією спалюють на Купала. За дохристиянськими віруваннями Морена - втілення зла. Іванка зовні мила красуня, але зла. Відьма вона не за природнім покликанням - це її свідомий вибір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька сільського голови стала відьмою і зваблювала чужого нареченого

У процесі зйомок на інтернет-сторінці з"явився ролик, де оголена Іванка зваблює Юру.


Режисер-сценарист Сергій Альошечкін почув переказ про молоду чаклунку із Західної України від знайомих. З цієї фабули розвинув фантастичну історію "Морени".
Відьму Іванку грає київська акторка Ірина Громадська. Її суперницю Аню - киянка Таїсія Щурук. Юру — одесит, учасник Ліги сміху Ілля Валянський.

Зараз ви читаєте новину «Відьма під дощем зваблює хлопця - завершились зйомки "Морени"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі