понеділок, 03 квітня 2017 11:49

Вакарчук подякував за просування української мови в Росії

Вакарчук подякував за просування української мови в Росії
Вакарчук подякував російському шоумену за просування української мови. Фото: Facebook

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук подякував російському шоумену Михайлу Козиреву за просування української мови в Росії.

"Знаємо, що сьогодні тут багато наших шанувальників із Росії. Дякуємо їм за це. У залі присутній чоловік, який колись зробив багато, щоб на землі поза Україною полюбили українську мову через пісні "Океану Ельзи". Колись він перший поставив на радіо пісню, яку ми зараз будемо грати. В державі, де українську мову всерйоз не слухали. З його допомогою це стало модно. Це Міша Козирев. Міша, дякуємо тобі", - сказав Вакарчук під час концерту в Празі 2 квітня.

Відео з цитатою співака Козирев виклав у Facebook.

Перед концертом у Чехії Вакарчук із Козиревим також поділилися спільним селфі.

"Океан Ельзи" - головна група України. Ведуть свою країну вперед. Гордо заявляють - ми тут, ми українці й робимо круту музику", - написав Козирев у мережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святослав Вакарчук назвав еміграцію українців неминучою

Рок-група "Океан Ельзи" виступила в Нью-Йорку в рамках турне Канадою та США. Соліст гурту присвятив одну з пісень українським воїнам. А композицію "Хтось в небо летить" своєму загиблому другу Кузьмі Скрябіну.

Зараз ви читаєте новину «Вакарчук подякував за просування української мови в Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі