четвер, 28 лютого 2013 17:36

В Україні пропонують заборонити гей-паради

В Україні пропонують заборонити гей-паради
Фото: uainfo.org

Організація і проведення в Україні різного роду вуличних маніфестацій на підтримку гомосексуалізму, які ще називають "гей-паради", мають бути заборонені. Про це на прес-конференції заявив журналіст та засновник руху "Любов проти гомосексуалізму" Руслан Кухарчук, передає Gazeta.ua.

"Це є замахом на права людини. Коли нам кажуть, що гей-парад - правозахисний захід, це не так. Це замах на фундаментальні права абсолютної більшості громадян. Людям нав'язують той спосіб життя, який не відповідає українським і християнським цінностям", - вважає активіст.

У якості аргументу він пригадав дослідження доктора соціології Марка Регнеруса (США), які були опубліковані у журналі "Соціальні наукові дослідження". Згідно з ним, діти, які виховуються у гомосексуальних сім'ях мають психологічні проблеми, є економічно безпорадними, а також мають розлади сексуальної ідентифікації.

"Дослідження руйнує міф про те, що виховання в одностатевій родині не впливає на сексуальну орієнтацію дитини, що подорослішала", - сказав Кухарчук

На його думку, у Європі почалася визначена цілеспрямована кампанія, яка примушує Україну прийняти деякі норми і спосіб життя, який для України є неприйнятним. При цьому використовується різноманітна риторика про права людини і демократію.

"Під гаслом про лібералізацію візового режиму в Україні зареєстрували закон про внесення змін до трудового кодексу (законопроект №8711). Пропонується заборонити дискримінацію за сексуальною ознакою у трудових стосунках. На ділі це означає, що гомосексуаліст прийде влаштовуватися у церковну канцелярію водієм, а якщо йому відмовлять, тоді він піде в суд. Там доведе, що його дискримінували за ознакою сексуальної орієнтації. І суд зобов'яже церкву взяти його на роботу, хоча це суперечить релігійній традиції.  Слід не допустити прийняття цих змін у трудовий кодекс України."

Кухарчук також відмітив, що в Україні немає дискримінації сексуальних меншин. Але починається дискримінація абсолютної більшості, яка вже не може собі дозволити говорити правду, називати речі своїми іменами.

Зараз ви читаєте новину «В Україні пропонують заборонити гей-паради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути