четвер, 20 серпня 2015 11:54

В мережі з'явилося "Кохання" гурту Ріаnобой

В мережі з'явилося "Кохання" гурту Ріаnобой

Сьогодні, 20 серпня, у світ виходить новий сингл групи Ріаnобой "Кохання". Автором музики і слів традиційно виступив Дмитро Шуров.

Мастеринг пісні зроблений на культової студії Abbey Road в Лондоні, інженером Френком Аркрайт, що працював над альбомами Radiohead, Coldplay, Arcade Fire, Oasis, System of A Down, Placebo і багатьох інших.

"Пісня, яку я давно виношував, приміряв до неї різні рядки і рифи, але остаточно вона народилася після весняного триб'юту Кузьми. Напевно, спостерігаючи стільки різних емоцій у людей, мені захотілося об'єднати їх і висловити в музиці. Більшість пісень на любовну тему пишуться для конкретної людини або для декількох відразу. А цю пісню адресовано коханню, як такому.  Його, як і музику, пояснити важко і майже неможливо контролювати. Кохання всередині і ми, прислухаючись до нього , живемо, поки воно не знаходить відгук в іншій людині. Тоді вона багаторазово посилюється і здатна творити чудеса і перемагати будь-яке зло" - сказав Шуров про новий сингл.

"Кохання" - другий сингл з нового альбому, вихід якого запланований на осінь 2015 року.

Найближчим часом також буде презентовано кліп. Над відео працювала інтернаціональна команда з України, Франції та Росії, а головні ролі разом з Дімою Шуровим виконали артисти студії "Квартал 95" Володимир Зеленський і Олена Кравець.

Зараз ви читаєте новину «В мережі з'явилося "Кохання" гурту Ріаnобой». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі