неділя, 29 жовтня 2017 15:12

В мережі показали сукню українки для конкурсу "Міс Всесвіт 2017"

В мережі показали сукню українки для конкурсу "Міс Всесвіт 2017"
Користувачі мережі розкритикували   плаття, в якому "Міс Україна-Всесвіт" виступить на конкурсі. Фото - facebook.com/ragul

Користувачі мережі розкритикували плаття, в якому "Міс Україна-Всесвіт" виступить на престижному міжнародному конкурсі в Лас-Вегасі. Знімки опублікували у публіку Рагу.лі Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка стала "найвродливішою" на "Місіс Всесвіт-2017"

"Свята Софія Київська" - плаття, в якому нинішня "Міс Україна-Всесвіт" представить країну на конкурсі. Я б ще додала до назви "Матір Божа !", бо це перша думка, яка проноситься в голові, коли бачиш саме таку інтерпретацію національного костюма", - написали на сторінці.

Образ був створений дизайнером Мариною Асаулюк.

"Шторки з вікон пригодилися", "Не можу зрозуміти, що повинен символізувати жовтий хвіст. Чогось у мене асоціюється з ящіркою цей образ", "Ще б трошки в пір'ї обкатати", "Жовтий з рожевим - прекрасне поєднання", - пишуть користувачі в коментарях.

У 2016 році представниця України 26-річна Ганна Вергельська вразила світ своїм національним костюмом. Він складався з двох суконь. Перша - корсет, друга - тонка сорочка в традиційному українському крої з широкими рукавами зі складками. Довга спідниця доповнена шлейфом. Головний убір - традиційний для українки вінок світлого кольору, зібраний з елементів плетеної соломки. Також був прикрашений квітами.

Зараз ви читаєте новину «В мережі показали сукню українки для конкурсу "Міс Всесвіт 2017"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі