вівторок, 11 лютого 2020 19:33

У прокат виходить українська стрічка про непрості стосунки друзів

  Фільм Олександра Бєляка виходить в прокат 13 лютого.
Фільм Олександра Бєляка виходить в прокат 13 лютого.

13 лютого у прокат виходить український художній фільм "Гола правда".

Режисер та сценарист фільму - член Української кіноакадемії Олександр Бєляк. У стрічці знялися Дмитро Ступка, Ксенія Мішина, Богдан Юсипчук, Слава Камінська, Андрій Джеджула та інші.

Сюжет стрічки крутиться довкола 8 друзів, які приїжджають до Одеси на відкриття нового розважального клубу свого приятеля Андрія (Дмитро Ступка. - Gazeta.ua). У закладі багато кімнат, в яких можна пограти хоч у мафію, хоч у крокодила. Головна фішка клубу – "Детектор-рум". У ній унікальний та надточний детектор брехні. Друзі вирішують дізнатися інтимні таємниці одне одного. Однак вони навіть не уявляють, наскільки небезпечною може виявитися ця гра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оскар": про що фільми-переможці та чому їх варто подивитись

Стрічка "Навчитися кататися на скейтборді в зоні бойових дій (якщо ти дівчина)" отримала "Оскар" як найкращий документальний короткометражний фільм. Його постановники — киянка Олена Андрейчева та Керол Дісінгер.

Зараз ви читаєте новину «У прокат виходить українська стрічка про непрості стосунки друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі