пʼятниця, 16 березня 2018 12:16

У новому трейлері "Фантастичних звірів" знайшли сюжетну дірку

У новому трейлері "Фантастичних звірів" знайшли сюжетну дірку
Один із фрагментів суперечить сюжету "поттеріани". Фото: ScreenCrush

Прихильники історії про чарівника Гаррі Поттера помітили ляп у трейлері до нової частини фантастичної саги - спін-оффу "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда".

В одному з фрагментів знайшли невідповідність, яка суперечить сюжету книг про Гаррі Поттера, повідомляє The Independent.

Міністр магії та його супутники використовують явлення, щоб переміститися у школу Гоґвортс. Однак письменниця Джоан Роулінг неодноразово наголошувала, що цей спосіб переміщення може використовувати лише директор школи Альбус Дамблдор.

Фанати "поттеріани" вважають, що такий сюжетний хід можна пояснити двома способами: або на той час цього обмеження ще не існувало, або ж творці фільму припустилися помилки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Кіборги" показали в Конгресі США

Фільм "Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда" вийде на екрани в листопаді 2018 року. Головні ролі в стрічці виконали Едді Редмейн, Джуд Лоу і Джонні Депп.

Зараз ви читаєте новину «У новому трейлері "Фантастичних звірів" знайшли сюжетну дірку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі