вівторок, 02 січня 2018 11:17

У новій пісні Алли Пугачової знайшли плагіат

У новій пісні Алли Пугачової знайшли плагіат
Прем'єра нової пісні Пугачової не обійшлася без скандалу. Фото: znaj.ua

Російська співачка Алла Пугачова представила нову пісню "Я летала". Прем'єра відбулася під час виступу на новорічному концерті одного з російських телеканалів.

Після виступу співачки у пісні вгледіли плагіат. Поет Олександр Вулих заявив, що "Я летала" Пугачової — копія пісні Ігоря Саруханова "Придуманная любовь". Слова до цієї пісні написав сам Вулих.

"Ця пісня як дві краплі води схожа на нашу пісню "Придуманная любовь", яку ми написали більше п'ятнадцяти років тому! За неї ми тоді отримали нагороди "Пісні року". Коли будете слухати і дивитися "Новорічний вогник", неодмінно зверніть увагу на цей стовідсотковий плагіат!" - написав Вулих на своїй сторінці у Facebook.

Автором композиції "Я летала" став композитор Олег Владі, який раніше писав пісні для Ані Лорак, Миколи Баскова, Крістіни Орбакайте, Світлани Лободи, Григорія Лепса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали російські хіти, які переписали з українських пісень

Українська співачка Ані Лорак презентувала кліп "Новый бывший". Користувачі мережі помітили його подібність із відео Тіни Кароль "Я не перестану". Звинуватили виконавицю і режисера відео Алана Бадоєва в плагіаті.

Зараз ви читаєте новину «У новій пісні Алли Пугачової знайшли плагіат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі