Ексклюзиви
вівторок, 05 грудня 2017 21:45

"У Москві мене возили під конвоєм": Анастасія Приходько розповіла, чому виступала від Росії на Євробаченні

"У Москві мене возили під конвоєм": Анастасія Приходько розповіла, чому виступала від Росії на Євробаченні
Співачка заявила, що в Москві її утримували силою. Фото: karavan.ua

Українська співачка Анастасія Приходько, яка 2009 року представляла Росію на Євробаченні, розказала, чому не могла відмовитися від участі у пісенному конкурсі.

"Було у мене таке бажання під час участі в Євробаченні (виїхати з Росії до України — gazeta.ua). Але, пам'ятаю, мене тоді буквально зачинили в квартирі і приставили охорону, щоб я не могла нікуди втекти. І майже під конвоєм возили на репетиції і назад. До того ж, звичайно, у мене був контракт з "Першим каналом". Але все одно - для них я була дуже складним артистом: я відкрито заявляла, що українська команда розвернеться і поїде додому, якщо образи будуть продовжуватися. Росіяни не могли зрозуміти, чому я так гостро все це сприймаю" - заявила Приходько в інтерв'ю для сайту Starbom.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приходько жорстко прокоментувала виступ Ані Лорак у Києві

За словами співачки, під час підготовки до конкурсу вона відчувала до себе зверхнє ставлення з боку росіян.

"Нас називали командою "Хохланд", "Хохляндія". Це було образливо. Таке ж ставлення було під час "Фабрики зірок". На це я відповідала, що вони "кацапи". Вони ображалися. Росіяни нас завжди вважали і вважають "окраиной", тобто ніколи Україну всерйоз не сприймали. Представляти Росію на "Євробаченні" з українською піснею вже було перемогою. Тепер вони не те що бісяться з цього приводу, вони вибачити собі це ніколи не зможуть. Як це "нашу матушку-Россию" представляла "Хохланд", та ще й з українською піснею?" - додала Приходько.

Також вона зазначила, що не підтримує контакти з російськими артистами, з якими раніше перебувала в дружніх стосунках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приходько назвала Савченко "стопроцентним агентом Кремля"

2007 року Анастасія Приходько перемогла в російському телепроекті "Фабрика зірок-7". Через два роки представила Росію на конкурсі Євробачення, який проходив у Москві.

Зараз ви читаєте новину «"У Москві мене возили під конвоєм": Анастасія Приходько розповіла, чому виступала від Росії на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі