середа, 29 квітня 2015 16:40

У травні відбудеться прем'ра українського серіалу "Гвардія" про АТО

У травні відбудеться прем'ра українського серіалу "Гвардія" про АТО

У суботу, 23 травня, на телеканалі "2+2" відбудеться прем'єра драми "Гвардія" про події минулого року в Україні та перших добровольців Національної гвардії. Про це повідомляє прес-служба каналу.

"Гвардія" - телевізійний серіал, в основі якого реальні події першої половини 2014 року в Україні. Це історія перших добровольців, котрі після початку російської агресії першими відгукнулись на заклик записуватись в лави Нацгвардії.

У кожного з них своя мотивація, своя причина вирушити на війну. Доброволець Татарин прибув з Криму (Ахтем Сейтаблаєв), Дюк (Дмитро Ступка) - з Одеси, Вуйко - із Закарпаття (Дмитро Тубольцев), дядько Гурам - з Грузії (Вано Янтбелідзе). Серед добровольців також виявиться колишній беркутівець Лейтенант (Богдан Юсипчук) і дівчина-снайпер (Анна Топчій), хлопця якої вбили на Майдані. Головну роль Діда виконує Олексій Горбунов. Після проходження спеціальної підготовки, з добровольців формують розвідувальний взвод і відразу після прийняття присяги відправляють на перше завдання.

Серіал "Гвардія" - спільний проект телеканалу "2+2" і компанії "Президент фільм Україна". Сценарій написав Микола Рибалка. Режисер Олексій Шапарєв так говорить про цей фільм: "Війна то є тло – тло подій, а взагалі це історія про людей, це життєва історія, це хвилювання кожного, його доля".

Зараз ви читаєте новину «У травні відбудеться прем'ра українського серіалу "Гвардія" про АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі